Виберіть сторінку

 

 

 

Politique де confidentialité

 

Останнє оновлення: 31.03.2020

 

Ця політика конфіденційності (далі " політика конфіденційності ") Керує як Технічна ортопедія Фельтен Марці, товариство з обмеженою відповідальністю, зареєстрований офіс 11, rue Dicks L-1417 Люксембург (Велике Герцогство Люксембург), зареєстроване в Люксембурзькому реєстрі торгівлі та компаній під номером B86379 (далі «Ортопедія Фельтена«) Збирає, використовує, зберігає та розголошує інформацію, зібрану від Покупців або простих користувачів (далі « Користувач "Індивідуально або" користувачі "Колективно) ортопедичного веб-сайту Felten (далі" сайт "). Не визначені терміни, що починаються з великої літери, мають те саме визначення, що і в T & C, доступних на Сайті.

 

1. Дотримання законодавства, що регулює захист персональних даних

 

Orthopédie Felten визнає та зобов'язується виконувати закони та нормативні акти, що регулюють захист персональних даних, включаючи, але не обмежуючись цим, Регламент (ЄС) 2016/679 Парламенту та Ради від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб щодо обробки персональних даних та вільного руху таких даних (" RGPD ”) Та будь-яке інше застосовне національне законодавство чи нормативно-правові акти, що регулюють обробку цих персональних даних.

 

2. Контакт

 

Orthopédie Felten виконує функції контролера даних та призначив службовця із захисту даних (DPO), з яким можна зв’язатися за електронною адресою: [захищено електронною поштою]

 

3. Чому ортопед Felten збирає мої особисті дані?

 

Збір персональних даних не є необхідним для простої навігації на Сайті. Це потрібно лише в тому випадку, якщо Користувач зареєструвався на Сайті, дозволяючи покупці продуктів або послуг в Інтернеті Покупцями.

 

4. Типи зібраних даних

 

Ми збираємо та обробляємо, зокрема, ваше ім’я, ім’я, адресу, адресу електронної пошти, пароль, номер телефону, IP-адресу, дані про з’єднання та навігаційні дані, історію замовлень, уподобання та сфери інтересів, консультаційні продукти, випадки поставки, скарги, дані поведінкового аналізу. З єдиною метою здійснення покупок наші партнери вимагатимуть інформацію щодо ваших банківських карток. Ці дані зберігаються не в Orthopédie Felten, а у наших постачальників платіжних послуг. Orthopedics Felten зберігає лише маркер автентичності як посилання, щоб вказати платіжній службі Orthopedics Felten, чи був платіж успішним чи ні. Обов’язковий або необов’язковий характер збору даних позначається вам під час збору зірочкою. Деякі дані збираються автоматично в результаті ваших дій на сайті.

 

5. Печиво

 

Ортопедія Felten може використовувати "куки" для поліпшення використання Сайтом користувачів. "Cookies" - це невеликі текстові файли, які Інтернет-браузер користувача зберігає на своєму диску, щоб зібрати набір даних, що використовуються в з метою персоналізації навігації на Сайті та доступу до певних унікальних функцій. Використання файлів cookie дозволяє Користувачеві, наприклад, зберігати вибрані товари у своїй кошику та продовжувати покупки. Для отримання додаткової інформації про використання файлів cookie, будь ласка, зверніться до нашої політики використання файлів cookie, доступної на Сайті.

 

6. Як ортопед Felten використовує мої особисті дані

 

Персональні дані Користувачів використовуються виключно для надання Послуг та належного функціонування Сайту. У цьому контексті Orthopédie Felten може збирати та використовувати особисті дані для таких цілей: (i) Для роботи Послуг:

 

Для поведінкового аналізу: Для вдосконалення Послуг, що пропонуються Користувачам: інформація, надана Користувачами, допоможе Orthopédie Felten відповісти на певні запити Користувачів. Ця обробка передбачає техніку профілювання. (iii) Для персоналізації досвіду Користувачів: Orthopédie Felten може використовувати персональні дані, щоб зрозуміти, як Користувачі як група використовують Послуги, пропоновані Orthopédie Felten. Таким чином, Orthopédie Felten збирає дані, що стосуються продуктів, магазинів та сторінок, з якими користувачі звертаються з метою аналізу поведінки користувачів Сайту. Ці дані використовуються лише у виключно внутрішніх та конфіденційних рамках і ні в якому разі не передаються жодній громадськості. (iv) Для покращення якості Сайту та будь-якої іншої присутності в Інтернеті: Orthopedics Felten може використовувати зворотній зв’язок, наданий Користувачем, для вдосконалення своїх продуктів та послуг. (v) Надсилати періодичні електронні листи, а також інші текстові повідомлення або сповіщення, коли Користувач вирішує відіслати комерційні пропозиції. У випадку, якщо Користувач бажає в будь-який час скасувати підписку на цю послугу, Orthopedics Felten вставляє внизу кожного повідомлення електронної пошти або текстового повідомлення докладні інструкції щодо відписки.

 

7. Точність та мінімізація даних

 

Orthopédie Felten зобов'язується вжити розумних заходів для:

 

  • переконайтесь, що ваші персональні дані є точними та, якщо потрібно, оновляються;
  • переконайтеся, що ваші персональні дані збираються відповідно до потреб, визначених у цій політиці конфіденційності. Ваші персональні дані не будуть використовуватися для інших цілей, якщо ви прямо не дали свою згоду на подальше використання ваших персональних даних, зокрема вашої адреси електронної пошти в рекламних цілях.

 

8. Обмін персональними даними

 

Orthopédie Felten зобов'язується не передавати ваші персональні дані третім особам без вашої явної згоди. Orthopédie Felten може також розкривати персональні дані Користувача, коли таке розкриття є необхідним для дотримання законодавства, забезпечення загальних умов використання Сайту або захисту їх прав, власності чи безпеки, або інший. Будь-яка інша передача персональних даних третім особам вимагає прямої згоди Користувача.

 

9. Як ортопедія Felten захищає ваші особисті дані

 

Ортопедія Felten застосовує відповідні практики безпеки та заходи щодо збору, зберігання та обробки даних з метою захисту від несанкціонованого доступу, фальсифікації, розкриття чи знищення персональних ідентифікаційних даних у обмеження ролі ортопедії Felten в рамках відповідної служби (враховуючи, що певні конкретні послуги можуть надаватися третіми особами).

 

10. Безпека та передача даних

 

Ортопедія Felten запровадила відповідні технічні та організаційні заходи безпеки для захисту ваших персональних даних від випадкового або незаконного знищення, втрати, модифікації, несанкціонованого розголошення, несанкціонованого доступу та інших форм незаконної обробки. або не дозволяється. Користувачі також несуть відповідальність за безпеку всіх особистих даних, які вони надсилають. Orthopédie Felten не передає персональні дані ні третій країні, ні міжнародній організації.

 

11. Тривалість зберігання даних

 

Особисті дані Користувача зберігатимуться протягом двох (2) років з моменту останнього підключення до Сайту. Якщо протягом цього періоду Користувач не використовує Послуги, пропоновані Orthopédie Felten, його обліковий запис користувача буде видалено, а також усі його персональні дані, за винятком поведінкових даних, які Orthopédie Felten зробить анонімними наступними незворотний процес і буде використовуватися виключно внутрішньо з метою оцінки поведінки покупців та оптимізації її пропозицій. Користувачі будуть повідомлені електронною поштою за чотири (4) тижні до видалення свого облікового запису та анонімності даних про поведінку.

 

12. Права користувача

 

Кожен Користувач користується вимогами GDPR від права доступу, модифікації та протидії обробці його персональних даних, права на стирання та права на перенесення його персональних даних, надіславши електронного листа на [захищено електронною поштою] Ці права можуть бути реалізовані лише в межах будь-якого договірного чи юридичного зобов'язання. Кожен користувач також має право подати скаргу до наглядового органу Люксембургу, а саме до Національної комісії із захисту даних. https://cnpd.public.lu/fr.html.

 

13. Зміни цієї Політики конфіденційності

 

Orthopédie Felten може будь-коли оновити цю Політику конфіденційності. При необхідності Orthopédie Felten змінить дату останнього оновлення вгорі цієї сторінки. Користувачам пропонується часто перевіряти, чи були внесені зміни на цю сторінку, і визнати, що на них покладено обов'язок регулярно переглядати цю Політику конфіденційності та інформувати про її зміни.

 

14. Прийняття цієї Політики конфіденційності

 

Користуючись Послугами, Користувачі погоджуються з цією політикою конфіденційності. Якщо Користувач не погоджується з цією політикою конфіденційності, Orthopédie Felten рекомендує Користувачеві не користуватися Послугами. Постійне використання Послуг після публікації змін до цієї політики конфіденційності буде прийняттям цих змін.